Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σούπα με πράσινα σπαράγγια βελουτέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013
none
Περιγραφή

Η σούπα αυτή είναι πολύ καλή και για δίαιτα, γιατί δεν έχει πολλά λιπαρά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  •    500 gγρ πράσινα σπαραγγια
  •    1 κ,γλ. βούτυρο.
  •    1 κρεμμύδι μικρο
  •    1 κ,σ. αλεύρι
  •    500 ml χυμο απο κοτοσουπα η κρεατοσουπα μπορούμε να βάλουμε και κύβο του εμπορίου ( η βαζουμε νερο )
  •    200 ml γάλα 1,5%
  • Creme Fraiche (50 gr) η 50 ml Κρεμα γαλακτος ( 30% Fett)
  •    Αλάτι, πιπέρι
  •    Λιγο φρεσκο μυρωνι η μαϊντανό
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τα σπαραγγια και κόβουμε το κάτω μέρος αρκετα καλα, τα πρασινα σπαραγγια δεν θέλουν καθάρισμα.   Κόβουμε και το επάνω μέρος , την κορυφή και τις βάζουμε στην άκρη.   Κόβουμε τα σπαραγγια σε κομματάκια ½ - 1 cm
  2. Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι που το εχουμε κόψει σε κομματάκια να σωταριστεί. Ρίχνουμε και τα σπαραγγια ( τις κορυφές δεν τις βαζουμε τωρα αλλα μετα στο τέλος ) και αφήνουμε να σωταριστουν και αυτα καλα
  3. Ρίχνουμε επάνω το αλεύρι ανακατευουμε και ρίχνουμε τον ζωμο   Και το γάλα, ανακατευουμε.   Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 12 λεπτα,
  4. Χτυπαμε την σούπα στο μπλεντερ να γίνει βελουτέ.   Ρίχνουμε τις κορυφές απο τα σπαραγγια,α φήνουμε να πάρουν μια βραση και ριχνουμε και το Creme Fraiche η την κρέμα γάλακτος και βραζουμε ακόμη για 5 λεπτα.
  5. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα βότανα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή