Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγωτό σοκολάτα λάιτ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένα παγωτό πλούσιο σε γεύση, αλλά με λιγότερα λιπαρά!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κρόκους Αυγού
  • 4  Κ.σ. νερό
  • 3 Κ,σ.  ζάχαρη
  • 2 κ,σ Σιρόπι βανίλιας
  • 6  Κ,σ. γάλα με λίγα λιπαρά
  • 8  κ.γλ. μερεντα
  • 300μ γρ γιαούρτι με λιγα λιπαρά
  • 2  κ,σ. κακαο
  • 300 γρ κρεμα  γαλακτος με λιγα λιπαρα  η την φυτική
  • 10 γρ σοκολάτα για  σερβίρισμα
Οδηγίες



  1. Βάζουμε τους κρόκους με το νερο, ζαχαρη, το σιροπι και το γαλα σε μια λεκάνη. Βαζουμε την λεκανη σε μια κατσαρολα με νερο που βραζη η σε μπεν μαρι και χτυπαμε καλά με το μιξερ, ωσπου να εχουμε μια κρεμα λιγο ασπρη και κρεμωδης.
  2. Την παίρνουμε απο τη φωτια, ριχνουμε την μερεντα και χτυπαμε καλά να ενωθεί με την κρέμα. Ρίχνουμε και το γιαούρτι κα το κακάο.
  3. Χτυπαμε τη κρεμα φυτική η την κρεμα γαλακτος λαιτ, την προσθετουμε στην κρεμα και ανακατευουμε απαλα να ενωθουν .
  4. Βαζουμε τη κρεμα στη μηχανη παγωτου, οταν ειναι ετοιμη την βαζουμε σε μπολ και στη κατάψυξη.
  5. Όταν τη σερβιρουμε πασπαλιζουμε με σοκολατα  τριμμένη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν εχουμε μηχανη παγωτου, την βαζουμε την κρεμα σε μπολ και στην κατάψυξη για 8 ώρες. Για να μην εχουμε κρυσταλλάκια  παγου στο παγωτο μας μετα απο 8 ωρες, το ξαναχτυπαμε με το μιξερ.

Παγωτό σοκολάτα

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 31 Ιούλιος 2011
Ωραία συνταγή! θα μπεί σε λίστα αναμονής!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λαχταριστό είναι!!
Μεταφορά στην κορυφή