Παγκάσιους αρωματισμένο με δεντρολίβανο

Είναι ένα ψάρι που μοιάζει με τη γλώσσα και το βρίσκουμε φρέσκο σε φιλέτο ή και κατεψυγμένο . Είναι νόστιμο και φτηνό ψάρι . Στη συνταγή αυτή έχει αρωματιστεί με ψιλ / νο δεντρολίβανο και έχει αποκτήσει γεύση και άρωμα ! Ανάλαφρο και για δίαιτα .
- 2 φιλέτα παγκάσιους
- 4-5 κ.σ. λάδι
- ½ - 1 λεμόνι το χυμό του
- Αλάτι , πιπέρι
- 1 κ.σ. Ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
Απλώνω το παγκάσιους σε πυρέξ , αφού το αλατοπιπερώσω .
Το ραντίζω με το λεμόνι , το λάδι και ρίχνω και το δεντρολίβανο .
Ψήνω στους 200 ο περίπου 20 λεπτά . Αν θέλουμε , στο τέλος το ροδοκοκκινίζουμε στο γκριλ .
- Μην βάλετε ξερό δεντρολίβανο , θα έχει βαριά γεύση .
- Εναλλακτικά βάλτε ρίγανη αντί για δεντρολίβανο .