Μουσταλευριά με σιμιγδάλι
- 7 φλ. τσαγιού μούστο,
- 1 φλ. τσ. σιμιγδάλι χοντρό,
- κανέλα και καρυδόψυχα για γαρνίρισμα.
- Ρίχνουμε το μούστο σε κατσαρόλα να ζεσταθεί, ΟΧΙ να βράσει!!προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει, περίπου 20 λεπτά.
- Μεταφέρουμε σε μπολάκια ή πιατάκια, πασπαλίζουμε με κανέλα και τριμμένη καρυδόψυχα!
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά και την σερβίρουμε.
Τόσο γρήγορα και τόσο απλά!!! Τρώγεται και ζεστή αλλά πολύ καλύτερη είναι κρύα η μουσταλευριά!!