Μουσταλευριά η παραδοσιακή
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 5 ποτήρια μούστο
- 1 ποτήρι σταρένιο αλεύρι.
- Κανέλα.
- Καρύδι τριμμένο.
- Σουσάμι καβουρδισμένο.
- Βάζουμε τα 3 ποτήρια μούστο,να βράσουν.
Οδηγίες
- Βάζουμε τα 3 ποτήρια μούστο,να βράσουν.
- Διαλύουμε το 1 ποτήρι αλεύρι,στα 2 ποτήρια μούστο,και τα ρίχνουμε στο καυτό μούστο, λίγο πριν αρχίζει να βράζει.
- Ανακατεύουμε γρήγορα, με το σύρμα των αυγών,και μόλις αρχίζει το μείγμα,να κάνει φουσκάλες,το αποσύρουμε από την φωτιά,και το βάζουμε σε μπολάκια.
- Αν θέλουμε ρίχνουμε επάνω ,λίγο καβουρδισμένο σουσάμι,κανέλα,και καρύδι τριμμένο.
Σχόλια
Μια κλασσική ελληνική συνταγή ,που όλοι πρέπει να την ξέρουμε!!
Φανταστικη !!!!!!!!!!!!!
Ποιος να αντισταθεί σε μια μουσταλευριά; Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ!! Εξαιρετική!!
Τελοια σε γευση!!μμμ!!!!!!!την εφτιαχνε η μαμα μου οταν ειμασταν μικρα!οταν τρυγουσαν στο χωριο τα σταφυλια!!μπραβο Τζενη για την ωραια σου συνταφγη!!