Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假爱达荷大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:04
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:01
Technology
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:00
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄勒冈州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:58
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假霍夫斯特拉大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:57
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假伊利诺伊大学芝加哥分校办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:55
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假德保罗大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:54
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密歇根理工大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:53
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:51
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假南卡罗来纳大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:48
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄克拉荷马大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:47
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假新罕布什尔大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:47
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密苏里大学哥伦比亚分校办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:45
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密苏里大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:43
Απ:[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假芝加哥洛约拉大学毕业证@国外...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:43
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假芝加哥洛约拉大学毕业证@国外文凭材...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:42
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假德雷塞尔大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:41
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假纽约州立大学石溪分校办毕业证@国外...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:37
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假麻省大学-艾默斯特校区办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:34
QQ/薇信744043126製作英國倫敦都會大學 畢業證成績單,補辦文凭/做真实留信网认证(...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα με κρέμα Γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα.

Συστατικά
  • Για την μπισκοτένια βάση
  • 250 γρ Αλευρι
  • 125 γρ Βουτυρο
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1 βανιλια
  • 1 κροκο αυγο
  • 1 τσιμπια Αλατι
  • Γέμιση
  • 250 γρ στραγγιστο γιαουρτι
  • 1 φάκελο Ανθος Αραβοσιτου με γευση βανιλια
  • 4 Αυβγα
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 250 μλ Κρεμα γαλακτος χτυπημένη σε σαντιγη
  • 1 Ζαχαρη Βανιλια
  • Ακομη χρειαζόμαστε
  • 600 γρ καθαρισμενα Μηλα και κομμενα σε φέτες
  • 30 γρ Μουλιασμενες σε Ρούμι Σταφιδες
  • Ξυσμα απο 1 Λεμονι
  • 20 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1/2 κ γ Κανέλλα
  • Για την Επιφάνια μετα το ψησιμο χρειαζόμαστε
  • 3 Κ σ Μαρμελαδα Βερύκοκο
  • 70-100 γρ αμυγδαλα χωρις φλουδα σε καρφακια η φιλεταρισμένα
Οδηγίες
  1. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα για τη μπισκοτένια βάση και κανουμε μια μπάλα,τη βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα
  2. Ανάβουμε τον φουρνο στον αερα στους 180 βαθμούς.Βουτυρωνουμε μια φορμα 26 άρα με αποσπώμενο πάτο
  3. Βγαζουμε την ζυμη απ το ψυγείο. Ανοιγουμε το μπισκοτενια φυλο και ντύνουμε την φορμα και τα πλαϊνά
  4. Με το μιξερ χτυπαμε τα αυγα με την αχνη,να αφρατεψουν λιγο
  5. Προσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα, την σαντιγη την πρόσθετω στο τέλος και ανακατεύω απαλα να ενωθούν τα υλικα.
  6. Ριχνουμε το μιγμα επανω στη ζύμη,μεσα στην φορμα.
  7. Βαζουμε επανω τα μηλα ,πάνω στα μηλα τις Σταφιδες και πασπαλιζουμε με την Αχνη και κανέλα.
  8. Ψηνουμε για 70 λεπτα περίπου.
  9. Σε τηγανι χωρις βουτυρο, ροδίζουμε τα αμυγδαλα. Ζεσταίνουμε την μαρμελαδα.
  10. Μολις βγει το γλυκο το λουστραρουμε με την μαρμελαδα. Πασπαλιζουμε με τα αμυγδαλα
  11. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή