Λικέρ καυτερής πιπεριάς
- 7-8 καυτερες πιπεριες κοκκινες κομμενες στην μεση
- 5-6 κουκουτσια μαυρο πιπερι
- 1 κιλο αλκοολ
- 2 φλ.τσαγιου ζαχαρη
- 2 φλ.τσαγιου νερο
- Βαζουμε σε μπουκαλι τις πιπεριες τα κουκουτσια και το αλκοολ.
- Αφηνουμε σε δροσερο μερος μεσα στο σπιτι για 30 μερες.
- Σουρωνουμε το αλκοολ απο τα πιπερια.
- Βραζουμε το νερο με την ζαχαρη σε σιροπι, το προσθετουμε στο αλκοολ.
- Σουρωνουμε απο φιλτρο του καφε