Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1644-mousli.jpg
Σπιτικό μούσλι



Κατσικάκι με τσίπουρο και μυρωδικά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα ευωδιαστό κατσικάκι, ψημένο στο φούρνο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 1/2-2 κιλά κατσικάκι σε μερίδες ,
  • 1 ποτήρι κρασιού τσίπουρο,
  • 1 ποτήρι λάδι,
  • 2 λεμόνια σε φετούλες,
  • 5-6 σκ. σκόρδο,
  • ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε το κρέας να ροδίσει, προσθέτουμε το σκόρδο σε φέτες και σβήνουμε με το τσίπουρο.
  2. Μεταφέρουμε σε πυρέξ, ρίχνουμε αλατοπίπερο, τα υπόλοιπα μυρωδικά και λίγο νερό.
  3. Στο τέλος απάνω σκορπάμε τις φέτες λεμονιού.
  4. Ψήνουμε 1 ώρα ,περίπου στον αέρα.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011
Μια χαρά μου φάινεται το μυρωδάτο σου κατσικάκι!!!!Σε τι θερμοκρασία το ψήνεις;
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή για κατσικάκι!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011
Το ψήνω στους 180β.,αέρα.Γίνεται πραγματικά πολύ νόστιμο!!Ευχαριστώ για τα σκουφάκια!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011
Να προσθέσω πως μπορούμε να συνεχίσουμε το ψήσιμο στην κατσαρόλα μας,χωρίς να προσθέσουμε νερό και μας βγει 'σούπα',να μας φύγουν και τ'αρώματα
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
γευστικοτατο το κατσικακι στη γαστρα και μαλιστα πρεπει να γινεται λουκουμι,μπραβο σου .
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
Μια χαρά λουκουμάκι είναι!
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011
Ευχαριστώ Ηλιάννα!!!γίνεται πολύ νόστιμο!!
Μεταφορά στην κορυφή