Γλυκό ψυγείου με ανανά.
- 1 κουτί ανανά κονσερβα σε ροδελες.
- 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη.
- 2 κουτιά ζελέ ανανά.
- 300 γρ. σαβαγιαρ.
- 1 ερμόλ
- λίγο κονιάκ.
- Βρέχουμε τα σαβαγιάρ στο σιρόπι του ανανά με το κονιακ.Τα στρωνουμε σ ενα πυρεξ.
- Χτυπάμε το ερμόλ με την αχνη και ριχνουμε και το ένα ζελέ διαλυμένο σε 1 ποτηρι ζεστο νερό [αφου πρωτα κρυωσει]τα χτυπαμε λιγο μαζί και τα βάζουμε πάνω απ τα σαβαγιάρ.
- Στρώνουμε και τις ροδέλες του ανανά. .
- Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
- Διαλυουμε το δευτερο ζελέ οπως λεει το κουτί και το ρίχνουμε επανω αφου πρώτα κρυωσει λίγο.





μπραβο σου !!