Παγωτό Αμαρετίνι

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κρόκους
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. γάλα
  • 150 γρ. μπισκοτάκια αμαρετίνι αλεσμένα καλά στο μούλτι
  • 1 βανίλια
Οδηγίες





  1. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να αφρατέψουν
  2. Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος με το γάλα
  3. Ρίχνουμε και τα αλεσμένα μπισκοτάκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
  4. Βάζουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή για 20 λεπτά, να παγώσει και σερβίρουμε αμέσως ή το βάζουμε σε δοχείο και στην κατάψυξη
  5. Το χτυπάμε για 3 φορές κάθε 2 ώρες