ζύμη πάστα φλόρας
- 125 γρ. αλεύρι
- πολύ λίγο μπέικιν (στη μύτη από το μαχαιράκι)
- 50 γρ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1 πρέζα αλάτιi
- 100 g μαλακό βούτυρο
Τα ζυμωνουμε όλα μαζί και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Παντεσπάνι
- 4 αβγά
- 4 κ.τ.σ. καυτό νερό
- 3 σταγόνες εσάνς λεμονιού ή ξύσμα του
- 75 γρ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 75γρ. αλεύρι
- πολύ λίγο μπέικιν (στη μύτη από το μαχαιράκι)
- 50 γρ. νισεστέ
Για το άλειμμα του παντεσπανιού
- 400 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Γέμιση
- 800 γρ. πολύ κρύα κρέμα γάλακτος
- 5 πλάκες ζελατίνας ή τη σκόνη
- 3 βανίλιες