Αμυγδάλου πάστα

recipe image
Προστέθηκε από ΝΤΙΝΑ, Σάββατο, 18 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Αλλιώς μάρτζιπαν ,δηλαδή ζυμάρι !

 

Συστατικά
  • 2 φλυτζ.τσαγιού αμυγδαλόψυχα
  • 2 φλυτζ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
  • 2 ασπράδια αυγών
  • 1 σταγόνα πικραμύγδαλο .
Οδηγίες
  1. Τρίβετε  την αμυγδαλόψιχα  τόσο που να γίνει σκόνη .
  2. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ασπράδια ,αχτύπητα .
  3. Ρίχνετε το αιθέριο έλαιο και ζυμώνετε καλά , το πλάθετε μια μπάλα
  4. Το διατηρείτε σε βάζο καλά κλεισμένο στο ψυγείο ,το λιγότερο 4 μέρες.
  5. Σε αυτό το σημείο η πάστα είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε.
Λίγα μυστικά ακόμα