Βράζω το σιρόπι βάζοντας τη ζάχαρη (ή και λιγότερη ανάλογα τα γούστα) και το νερό στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου.
Αν θέλουμε, βάζουμε προς το τέλος και λίγο φρέσκοδυόσμο στο βράσιμο, του δίνει ωραία γεύση.
Όταν κρυώσει το σιρόπι, το ανακατεύω με τον πουρέ ροδάκινου.
Το βάζω σε παγωτομηχανή ή αν δεν έχετε, μέσα στην κατάψυξη να κρυώσει κανένα δίωρο και το χτυπάτε με το μίξερ να αφρατέψει. Αυτό το κάνετε 2- 3 φορές κατά διαστήματα και είναι έτοιμη η γρανίτα.