Φτιάχνουμε τη ζύμη και τη βαζουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Εν το μεταξύ καθαρίζω τα μήλα, τα κόβω σε κομμάτια, Και βάζω την κανέλα, κομπόστα και ζελέ, καρύδια σε κομματάκια και τα ανακατεύω.
Μοιραζω τη ζύμη σε 2 μέρη, βάζω βούτυρο στο ταψάκι 22×25 μέγεθος. και ανοίγω την ζύμη να πάει παντού με το χέρι,και αν χρειαστεί με λίγο αλεύρι στο χέρι, έτσι να ανέβει λίγο στα πλάγια.
Βαζω την γέμιση πάνω στη ζύμη να πάει παντού, και βάζω και λίγο καρύδια.
Την άλλη μισή βάζω σε μεμβράνη, και σκεπαζω πάλι με μεμβράνη και ανοίγω με τον πλαστή στο μέγεθος του ταψιού.Βάζω πανω απο τα μήλα, και σκεπαζω
Λιώνουμε λίγο βούτυρο και το βάζω επάνω με ένα πινέλο και πιέζω τα πλάγια να κλείσει.
Κανω μαχαιριές ή πιρουνιες,βάζω λίγη κανέλα, καστανή ζάχαρη, αμύγδαλα, Και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β.για 30-40 λεπτά.