Αχνιστές γλώσσες με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016
Περιγραφή

Νόστιμες και λάιτ!! Γίνεται το ίδιο νόστιμο με όλα τα φιλέτα ψαριού !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 4 φιλέτα γλώσσας,
  • 2 πιπεριές χρωματιστές,πορτοκαλί,πράσινη και κίτρινη,
  • 4 καρότα κομμένα σε φαρδιά μπαστουνάκια,
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε χοντρές φέτες,
  • αλατοπίπερο,
  • μαϊντανό ή δυόσμο,
  • χυμό 2 λεμονιών ή κρασί,
  • ελάχιστο λάδι.
Οδηγίες
  1. Σε φαρδύ τηγάνι με καπάκι ή κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά τα λαχανικά μας σε δυνατή φωτιά.
  2. Τοποθετούμε απάνω τα φιλέτα γλώσσας ,αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σβήνουμε με τον χυμό ή το κρασί ,σκεπάζουμε το σκεύος μας ,χαμηλώνουμε τη φωτιά μας και σιγοβράζουμε 10-15 ' να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  4. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή από το funkycook. Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα λαχανικά όπως κολοκυθάκια κομμένα και αυτά σε μπαστουνάκια.