Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη, δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι
Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα.
Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι, μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
Τωρα το πλένουμε το στεγνώνουμε βαζουμε επανω πολλα διαφορα βότανα οτι έχουμε και το βαζουμε σε μια καλτσα νάυλον, το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 ημέρες.