Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το μπεικιν.
Στο μίξερ ανακατεύουμε καλά την ζάχαρη με το βούτυρο και στην συνέχεια προσθέτουμε τους 3 κρόκους. Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα αλεύρι ,σιμιγδάλι , το γάλα και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι και το πορτοκάλι.
Χτυπάμε στο μίξερ σε μαρέγκα τα ασπράδια των αυγών μαζί με 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, προσθέτουμε στο μπολ με το μείγμα του ραβανί και ανακατεύουμε απαλά.
Σε ταψάκι 22 Χ 25 βουτυρωμένο και αλευρωμένο ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Όση ώρα ψήνετε το ραβανί ετοιμάζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
Βγάζουμε από τον φούρνο και τρυπάμε το ραβανί σε όλη την επιφάνεια {για να απορροφήσει το σιρόπι και περιχύνουμε το ζεστό ραβανί.
Για την κρέμα: Σε μπολ ανακατεύουμε καλά το Philadelphia με την άχνη, το νερό και το κακάο και όταν είναι έτοιμη την τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ραβανί που θα σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν αρέσει η κρέμα σε όλους φτιάξτε την μισή ποσότητα μοιράζοντας στην μέση τα υλικά της. Εγώ έριξα καρύδα στο ραβανί και πάνω από την κρέμα.