Χουρμάδες γεμιστοί με μάρτζιπαν

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, Παρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014
Περιγραφή

Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο κέρασμα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Χουρμάδες
  • αμυγδαλόψυχα
Οδηγίες
  1. Αμυγδαλοψυχα που φτιαχνουμε μονοι μας με πουδρα αμυγδαλου, αχνη και λιγο ζαχαρουχο μεχρι να πηξει, πλαθουμε καλα προσθετοντας και λιγες σταγονες ελαιο πικραμυγδαλου.
  2. Εαν εχουμε μαρτζιπαν το πλαθουμε με αχνη και λιγο αμαρετο (λικερ πικραμυγδαλου) να γινει παστα μαλακη που θα γεμισουμε τους χουρμαδες μας.
  3. Χουρμαδες θα χρειαστουμε τους μεγαλους που ειναι πολυ μελωμενοι, αλλα εαν δεν βρειτε παρτε τους κανονικους και βγαλτε τα κουκουτσια.
  4. θα γεμισουμε με την αμυγδαλοψυχα
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε να στολισουμε με φιλε αμυγδαλο και οτι αλλο θελουμε