Καρυδόγλυκο

recipe image
Προστέθηκε από Νει, Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο κέρασμα με ινδοκάρυδο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 6 αυγα ,
  • 2 ποτηρακια ζαχαρη,
  • 2 κ. σ. γιαούρτι
  • 200 γραμμαρια βούτυρο ,
  • 1 μπεικιν ,
  • 1 βανιλια,
  • 400 γραμμαρια αλεύρι
  • Ινδοκάρυδο τριμμένο για τύλιγμα
  • κρέμα βανίλιας ανακατεμένη με σαντιγί για τη γέμιση
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε στο μίξερ  και βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και  Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 25-30'.
  2. Στη συνέχεια κόβουμε από το παντεσπάνι μας με ποτηράκι  κομμάτια . Τα κομμάτια που θα περισσέψουν ανάμεσα, τα τρίβουμε με τα χέρια και τα ανακατεύουμε με το ινδοκάρυδο.
  3. Τα μπαλάκια που κόψαμε με το ποτηράκι τα χωρίζουμε στη μέση βάζουμε κρέμα μέσα και τριγύρω και βουτάμε στο μείγμα του ινδοκάρυδου.
Λίγα μυστικά ακόμα