Μαρμελάδα βερίκοκο για άλειμμα της πίτας στο τέλος
Οδηγίες
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, κάνουμε ζύμη και βάζουμε σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει περίπου 1 ώρα .
Μετα χωρίζουμε τη ζύμη στα τέσσερα.
Ανοίγουμε φύλλο βάζουμε ηλιέλαιο, ζάχαρη, κανέλα και το τυλίγουμε σε ρόλο.
Κόβουμε το ρόλο στα 6 όπως σας έδειξα στις φωτό.
Βάζουμε σε ταψί στη μεση τα ακριανά κομμάτια και τα υπόλοιπα γύρο γύρο σαν πέταλα λουλουδιών.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά, μόλις θα ροδίσει βγάζουμε από το φούρνο και παίρνουμε 3 κ. σ. μαρμελάδα βερίκοκο + 3 κ. σ. νερό και με το πινέλο περνάμε από πάνω να γυαλίσει.