1 κιλο κολοκυθα καθαρη απο την πετσα και ρεντισμενη (τριμμένη στον τρίφτη)
1 φλ. του τσαγιου καρυδια
1 φλ. του τσαγιου σταφιδες
1 1/2 φλ.του τσαγιου ζαχαρη
1 κουτ. της σουπας σιμιγδαλι ψιλο
1/2 φλ. του τσαγιου φρ.βουτυρο
κανελλογαρυφαλλα
αχνη για το πασπαλισμα
Οδηγίες
Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το κολοκυθι μας με λιγο βουτυρο και το φερνουμε μερικες βολτες μεχρι να χασει τα πολλα υγρα του, ριχνουμε την ζαχαρη και τα αλλα υλικα μας.
Βουτυρωνουμε ανα δυο τα φυλλα μας, βαζουμε γεμιση και αρχιζουμε να τυλιγουμε, στρωνουμε στο ταψι και βουτυρωνουμε τα μπαστουνακια μας.
Ψηνουμε σε 170β μεχρι να ροδισουν, αχνιζουμε ζεστη