Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τη γαλοπούλα ή το ζαμπόν, τα βάζουμε μαζί σε μπολ.
Παίρνουμε μία μία τις φέτες ψωμιού, τις ανοίγουμε με τον πλάστη μας, βάζουμε απάνω το κουπ πατ που θέλουμε, δεντράκι, αστέρι, μπότα και κόβουμε με μαχαιράκι από την έξω πλευρά του κουπ πατ όπως βλέπετε στις φωτό.
Βάζουμε όλα τα πιτσάκια σε λαδόκολλα, τα βουτυρώνουμε και κάνουμε το περίγραμμα τους με κέτσαπ.
Κόβουμε σε κομματάκια τα τυράκια Babybel ή όποιο άλλο τυράκι θέλετε, βάζουμε σε όλα τα ψωμάκια μας.
Απάνω ρίχνουμε το μείγμα πιπεριών-γαλοπούλας τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 180ο για 15 λεπτά να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσουν τα ψωμάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το ψωμάκι που μας μένει ΔΕΝ το πετάμε, το βάζουμε στο ψυγείο για τα κεφτεδάκια ή τα μπιφτέκια μας. Μπορείτε να κάνετε πιτσάκια και σε γλυκιά εκδοχή με μαρμελάδα και φρούτα!