Πάβε ντε Νότσες, λέγεται η βραζιλιάνικη αυτή Τούρτα και είναι από μια οικογενειακή βραζιλιάνικη συνταγή με πολύ ωραία κρέμα βουτύρου με καραμελωμένα καρύδια.
Σε τηγανι βαζουμε 100 γρ ζαχαρη να ζεσταθει και να παρει λιγο χρωμα, ριχνουμε τα καρυδια να καραμελωσουν, αφηνουμε να κρυωσουν και τα χοντροαλεθουμε.
Βαζουμε το γάλα σε κατσαρολα να παρει μια βραση. Ανακατευουμε το νισιστε και μια κουταλιά της σούπας απο την ζάχαρη και λιγο απο το γαλα και το ριχνουμε στο βραστο γαλα και βραζουμε λιγο να γινει μια κρεμα.
Αφήνουμε να κρυώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ανακατεύοντας συνεχώς, έτσι ώστε να μην πιασει κρουστα.
Χτυπαμε το βούτυρο και τη ζάχαρη 5 λεπτά έως ότου αφρατεψει, τότε ριχνουμε τα καρύδια και την κρεμα, και ανακατεύουμε απαλά
Βαζουμε το στεφανι απο μια φορμα 24αρα σε ένα δισκο, σπαμε τα σαβαγιαρ σε περίπου 3-4 μέρη ,βουτάμε τα σαβαγιαρ στον καφέ, στρωνουμε μια στρωση σαβαγιαρ, στρωνουμε μια στρωση 1/4 της κρέμας. Αυτό το κανουμε 3 φορες τελειωνουμε με κρεμα.
Διακοσμήστε με μισά καρύδια και την τουρτα μια νύκτα στο ψυγείο.
Πριν σερβίρετε, βγαζουμε το στεφανι απαλά με ένα βρεγμένο μαχαίρι
Εγω δεν ειχα σαβαγιαρ και εκανα ενα παντεσπανι γρήγορο και στολισα την τουρτα μου με μαρζιπαν
Εγω εκανα την κρεμα σε τριπλή δάση