Μακαρόνια με γαρίδες και ροζέ σάλτσα

recipe image
Προστέθηκε από Ροδάνθη, Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1   πακέτο  μακαρόνια  βρασμένα
  • Γαρίδες  4  ανα  άτομο
  • 1  ντομάτα  μικρή   ξυσμένη  ανα  άτομο
  • 1  σκελίδα   σκόρδο  ανα   άτομο
  • 1  μεγάλη   κρέμα  γάλακτος
  • 1  κουταλάκι   του   γλυκού  oyster  sause   ανα  άτομο
  • Προαιρετικά  μανιτάρι   ψιλοκομμένο
Οδηγίες

1) Παίρνουμε  τις   γαρίδες  μας   αφού   ξεπαγώσουν  και   κόβουμε  τα  ποδαράκια   και   βγάζουμε   το   κέλυφος .
2)  Σε   τηγάνι   σωτάρουμε  τις   ωμές   γαρίδες   μας   μέχρι  να  σκληρύνουν   και   να   γίνουν   σγουρές.
3) Μετά   ρίχνουμε   το   ξυσμένο   μας   σκόρδο   σωτάρουμε   με   τις   γαρίδες   να  πάρει  ελαφρύ   χρωμα  και   προσθέτουμε  την  ,
ξυσμένη   ντομάτα.


4)  Αφού   αφήσουμε  να  πάρει   μια  βράση  και   αρχίσει  να  μαγειρεύεται  η  ντομάτα  ρίχνουμε  λίγη  κρέμα  γάλακτος   και   το  κουταλάκι   oyster   sause . 
5)  Αφήνουμε   να   πάρει   βράση   και   προσθέτουμε  τα   μακαρόνια  τα   οποια   τα   έχουμε  βαλει   σε  πιάτο    και   ξέρουμε  οτι   ειναι   για   μια   μερίδα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα