Χοιρινές φέτες από μπούτι με τυρί

recipe image
Προστέθηκε από Ροδάνθη, Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

 

  • Χοιρινό μπούτι κομμένο σε φέτες (απο τον κρεοπώλη)
  • Τυρί σε φέτες
  • Αλάτι, πιπέρι, 1 / 2 κύβο κότας, 1 κουταλάκι γούστερ σως
  • 2 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λάδι για σωτάρισμα

 

 

 

 

Οδηγίες
  1. Παίρνουμε τις φέτες κρέατος αλατίζουμε το κρέας μας και στην μια πλευρά κάθε κρέατος ρίχνουμε μπόλικο πιπέρι
  2. Σωτάρουμε τις φέτες κρέατος μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά και της βαζουμε σε πυρέξ.
  3. Στο τηγάνι που είχαμε σωτάρει το κρεας τώρα σωτάρουμε τα ψιλοκκομμένα κρεμμύδια μας και τα μανιτάρια.
  4. Τα προσθέτουμε στο πυρέξ.
  5. Σε μισό με τρία τέταρτα του φλυτζανιού προσθέτουμε ζεστό νερό και λιώνουμε τον κύβο, προσθέτουμε και το γούστερ σως και τα περιχύνουμε στο πυρέξ μας
  6. Βάζουμε το πυρέξ μας στο φούρνο 15 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το τυρί που είναι σε φέτες σε κάθε κρέας.
  7. Ξανατοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Ξέχασα να σας πώ ότι, όταν βάλουμε το κρέας στο πυρέξ η πανω πλευρά θα είναι αυτή που έχει το πιπέρι.

Τα ζουμιά του κρέατος αν θέλουμε τα δένουμε με μια κουταλιά κορν φλάουρ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!