Βάζουμε τις αγκινάρες σε τηγάνι με 1/2 φλ. νερό να μαλακώσουν λίγο.
Ρίχνουμε το λάδι,τις σοτάρουμε καλά,χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τυρί και τον άνηθο,περιχύνουμε τις αγκινάρες και ψήνουμε την ομελέτα μας από τις δυο πλευρές να ροδίσει.
Εγώ μόλις έβρασαν και μαλάκωσαν,περίπου 10\\\' τις έβαλα σε πυρέξ με λάδι και στο φούρνο στους 180β. για 15 λεπτά.
Επειτα έριξα το μείγμα αυγών και συνέχισα το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά να ροδίσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μπέικον ή ζαμπόν στις αγκινάρες μας!!