Προσθέτουμε στα υλικά 1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες,μανιτάρια σε φετούλες και κέτσαπ.
Οδηγίες
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο μας,το ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη και στρώνουμε πρώτα τις φέτες ζαμπόν.
Απάνω ρίχνουμε το 1 1/2 φλ.τριμμένο τυρί ή βάζουμε τις φέτες.
Τυλίγουμε σε ρολό βουτυρώνοντας ενδιάμεσα το φύλλο.Κόβουμε σε μέτριες ροδέλες τη σφολιάτα, όπως στις φωτό , βάζουμε κάθε ροδέλα όρθια σε ταψάκι με λαδόκολλα,το ένα κομμάτι να κολλάει με τ'άλλο σχηματίζοντας μια μαργαρίτα. Βγαίνουν 8-9 ροδέλες.
Ρίχνουμε απάνω σε κάθε κενό της ροδέλας τριμμένο τυρί αλείφουμε με τον κρόκο αυγού{αν θέλουμε} ,διαφορετικά με γάλα όπως έκανα εγώ και ψήνουμε στους 180β. 25-30 λεπτά να ροδίσει.
Για την παραλλαγή κάνουμε: Βάζουμε πάνω από το ζαμπόν τα μανιτάρια,την πιπεριά και μετά το τυρί τριμμένο ή φέτες.Τέλος ρίχνουμε κέτσαπ απάνω και τυλίγουμε σε ρολό. Συνεχίζουμε με το βήμα 3. και 4.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ιδανικό ορεκτικό για μπουφέ!! Με την παραλλαγή γίνεται μια πίτσα μαργαρίτα, διαφορετική!!