Μους Ανανά

recipe image
Προστέθηκε από tzeni.masterchef, Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα ελαφρύ και δροσερό γλύκισμα.

Συστατικά
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 2 γιαούρτια στραγγιστά
  • 1 κομπόστα ανανά
  • 200 γρ.αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
Οδηγίες
  1. Σε 2 ποτήρια καυτό νερό διαλύω τα ζελέ.
  2. Προσθετω άλλα 2 ποτήρια με το ζωμό της κονσέρβας του ανανα και αν δεν φτάσει συμπληρώνω με παγωμένο νερό. Αφου κρυώσει το βάζω στο ψυγείο .
  3. Μόλις αρχίσει να πηζει ,το βγάζω και το χτυπω με το σύρμα προσθέτοντας το γιαουρτι , τα αμύγδαλα,και τα κομματια του ανανά.
  4. Τοποθετώ το μπολ στο ψυγείο . Αφου στερεοποιηθει το μίγμα,σερβίρω.