Ψάρια στο φούρνο με θυμάρι και κρασί

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Λαχανικά και μυρωδικά δένουν μαζί στο ψάρι μας!


Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό φέτες ψαριού.
  • 3 μέτρια κρεμμύδια ροδέλες.
  • 3 πιπεριές πράσινες κομμένες κρίκους.
  • 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες φετάκια.
  • 3/4 φλιτζανιού λάδι.
  • Αλάτι,Πιπέρι, Θυμάρι.
  • 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί.
  • 10 ελιές μαύρες η πράσινες χωρίς το κουκούτσι και κομμένες στα δύο.
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο!
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με το λάδι, έως ότου μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε την σάλτσα περίπου μισή ώρα.
  2. Βάζουμε σε ταψάκι τις φέτες του ψαριού και ανάμεσα σκορπάμε την σάλτσα καθώς επίσης και τις ελιές . Πασπαλίζουμε με θυμάρι και μαϊντανό ψιλοκομμένο
  3. Ψήνουμε το φαγητό μας στο φούρνο μισή ώρα περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Για να ξεφλουδίσουμε τις ντομάτες ,τις πιέζουμε με ένα μαχαίρι,  όχι πριονωτό ,σε όλη την επιφάνεια τους , σαν να τις ξύνουμε, τραβάμε την φλούδα  που ξεκολλάει εύκολα