Ταλιατέλες με τόνο και κάπαρη

recipe image
Προστέθηκε από Ντεπι, Πέμπτη, 19 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ελαφρύ , γρήγορο και εύκολο φαγητό !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

250 γρ . ταλιατελες
56 γρ . τόνος ( μικρή κονσέρβα )
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
1 κρεμμύδι ( ψιλοκομμένο )
1 σκελίδα σκόρδο
φρέσκια ντομάτα τριμμένη
λίγο άνηθο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι

Οδηγίες

Σοτάρω με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι με το σκόρδο .
Χαμηλώνω τη φωτιά , ρίχνω τη φρέσκια ντομάτα ( τριμμένη ) , λίγο αλάτι , πιπέρι και
μετά από 15 λεπτά περίπου , όταν η σάλτσα είναι έτοιμη βάζω τον τόνο με τη κάπαρη .
Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νεράκι .

Σβήνω την κουζίνα και τελειώνω με το άνηθο .
Βράζω τις ταλιατέλες για περίπου 6 λεπτά , τις στράγγιζα και τις λούζω με 2 κουταλιές ελαιόλαδο !

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρότο ή όποιο λαχανικό έχουμε στο ψυγείο μας !