Τοποθετούμε το κρέας στη μαρινάδα, σκεπάζουμε και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί για 2 μέρες.
Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνουμε και το αλατίζουμε ελαφρά
Σε ταψί στρώνουμε φέτες μπέικον να καλύψουμε όλο το ταψί και επάνω του τοποθετούμε το κρέας
Στη συνέχεια καλύπτουμε το κρέας με το υπόλοιπο μπέικον, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 200 βαθμούς
Στο μεταξύ βράζουμε τη μαρινάδα μαζί με όλα τα μπαχαρικά και τα βότανα, μέχρι να γίνει περίπου μισή σε ποσότητα
Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, βλέπουμε πως έχει λιώσει το μπέικον και το κρέας έχει πάρει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα
Μαζεύουμε όλο το ζουμί από το ταψί και το ρίχνουμε στη μαρινάδα που έχουμε βράσει και με αυτό περιχύνουμε το κρέας και το ξαναψήνουμε για ακόμη 45 λεπτά
Κατόπιν και αφού περάσει και ο υπόλοιπος χρόνος ψησίματος, βγάζουμε το κρέας σε ζεστή πιατέλα, συγκεντρώνουμε πάλι το ζουμί από το ταψί σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό
Παράλληλα σε ένα σκεύος ανακατεύουμε 1 κ.σ. αλεύρι, 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος, 2 κ.σ. ζωμό κρέατος και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι με το ζωμό
Αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις ανακατεύοντας συνεχώς και η σάλτσα είναι έτοιμη
Σερβίρετε το κρέας με πατάτες και σάλτσα, συνοδεύετε με κόκκινο κρασί
Εάν δεν έχετε κυνήγι δοκιμάστε την ίδια συνταγή με αρνί
Λίγα μυστικά ακόμα
Για την σάλτσα εγώ, τα σκόρδα, κρεμμύδια και τα μυρωδικά τα πέρασα από το μούλτι και όλο το ζουμί από το ταψί, από λεπτή σήτα και μετά τα πρόσθεσα στο κατσαρολάκι
Μέσα στο ταψί πρόσθεσα και ελάχιστο ελαιόλαδο, παρότι έχει μπέικον η συνταγή.Είναι πεντανόστιμο!