Κόβω το κάθε φιλέτο κάθετα σε 2 μέρη. Τα αλατοπιπερώνω.
Σοτάρω στο λάδι το κοτόπουλο με το σκόρδο περίπου 10 λεπτά.
Σβήνω με λευκό κρασί και το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
Ρίχνω το μπαχάρι με τη φλούδα λεμονιού και φέτες πορτοκαλιού καθώς και τις ελιές.
Αφήνω σε μέτρια φωτιά να ψηθεί περίπου 20 λεπτά.
Μπορεί να χρειαστεί και λίγο νερό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Αν το κάνετε με χοιρινό, θέλει αρκετή ώρα ψήσιμο.
Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι της Γιωργίας με καταγωγή από Σπάρτη. Το φτιάχνει με χοιρινό. Εγώ όμως που είμαι της λάιτ διατροφής, μετατρέπω τα φαγητά και τα φέρνω στα μέτρα μου, με κοτοπουλάκι λοιπόν.