Το γλυκο της Μπιανκας
1 βαση παντεσπανι 26αρα η κεικ η παλια μαφινς που ειναι στην καταψυξη
250 γρ τυρι κρεμα
250 γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
100 γρ ζαχαρη
200 γρ αμυγδαλα καβουρντισμενα
φρουτα της αρεσκεια σας.δηλαδη
φραουλες.μπανανες,κιβι,κερασια,βερυκοκα (εγω δεν ειχα και εβαλα κερασια απο βαζο )
1 φακελακι ζελε οτι εχετε εγω ειχα λεμονι
και
σιροπια οτι εχουμε απο αυτα που βαζουμε στον καφε
εγω ειχα
σοκολατα,πικραμυγδαλο.φουντουκι,βανιλια
κανουμε το ζελε οπως λεει η στο κουτι αλλα με την μιση δωση νερο,και βαζουμε και την ζαχαρη μεσα αφυνουμε να κρυωση οχι να σφιξη και να γεινη ζελες!!!!!!!
περνουμε 7 ποτυρια ουισκι η νερου κοντα και κοβουμε το παντεσπανι η το κεικ η οτι αλλο εχουμε βζουμε 3-4 κοματια απο το παντεσπανι
ρεντιζουμε με σιροπι πικραμυγδαλο και σοκολατα
μετα χτυπαμε την σαντιγη και την ανακατευουμε με το τυρι κρεμα ριχνουμε σιγα σιγα και το ρευστο κρυο ζελε βαζουμε αναλαξ μεσα στο ποτυρι κατα σηρα
κρεμα ,αμυγδαλο .σοκολατα φρουτο,παντεσπανι,σιροπι φουντουκι η βανιλιας, σοκολατα κρεμα, αμυγδαλο, και οπως μας αρεση και μας γουσταρη
στο τελος τελοιωνουμε με κρεμα ,σοκολατα και φρουτο με αμυγδαλο πασπαλισμενο
και στο ψυγειο