Μαγειρικές διαδρομές
Τούρτα αγκινάρα
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα αγκινάρας, φτιαγμένη με αμυγδαλόπαστα.
Παντεσπάνι 3 σε 1
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Πάτοι για παντεσπάνι που γίνονται πολύ εύκολα, αφού έχουμε 3 πάτους χωρισμένους μέσα στο ίδιο ταψάκι.
Βάση για τούρτες
Συντάχθηκε απο τον/την Bianka
Ένας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το παντεσπάνι μας χωρισμένο σε πάτους ,απευθείας μέσα στο ταψί μας, άψητο!
Τα μαχαίρια στην κουζίνα μας.
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Τα περισσότερα «καλά» μαχαίρια στην αγορά σήμερα έχουν λεπίδες από πολύ καλής ποιότητος ανοξείδωτο υλικό, το οποίο είναι μείγμα από ατσάλι με μεγάλη περιεκτικότητα άνθρακα και χρωμίου.
Κέικ σε χωνάκια ή κυπελάκια
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Φτιάχνουμε κεκάκια βήμα- βήμα ψημένα μέσα σε κυπελάκια ή χωνάκια! Για απίθανα παιδικά πάρτυ.
Πατάτα, η αρχόντισσα της καθημερινής μας διατροφής
Συντάχθηκε απο τον/την Marianta
Όλοι μας τρώμε συχνά πατάτες. Κατά μέσο όρο καταναλώνουμε 70 κιλά το χρόνο, δηλαδή 200 γραμμάρια την ημέρα.
Περισσότερα: Πατάτα, η αρχόντισσα της καθημερινής μας διατροφής
Πάθος για φράουλες
Συντάχθηκε απο τον/την Marianta
Εξαιρετικό άρωμα, υπέροχη γεύση, γλυκύτατο σχήμα κι εκείνο το κόκκινο…Ε, λοιπόν έχουν δίκιο οι Άγγλοι που έλεγαν: «Τι κόκκινο κι αυτό
Τι συμβαίνει με τα κουκιά;
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Λόγιοι, ιστορικοί, φιλόσοφοι και γαστρονόμοι σπαζοκεφαλιάζουν εδώ και πολλούς αιώνες για την ερμηνεία τού «κυάμων απέχεσθαι», της
Tα Ε στη διατροφή μας
Συντάχθηκε απο τον/την Marianta
Τα «Ε» στις συσκευασίες τροφίμων είναι ο κωδικός κάποιων χημικών ουσιών, συντήρησης ή ενίσχυσης χαρακτηριστικών. Η αποκωδικοποίησή τους διευκολύνει τις επιλογές μας.
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL